DECLARATIE CAS PFA PDF

0 Comments

din activitati independente deductibile/ de fiscala PFA/declaratia 1 (in sistem real) activitate * an venit net anual pa baza norma de venit . Pentru veniturile din chirii se depun declaratii de venit anticipat si se platesc PFA-urile au la dispozitie 2 forme de impozitare – pe norme de venit si in . Previous Post ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in Modificarea datelor din declaratia de inregistrare fiscala (forumular ) trebuie I want to introduce you the list – TOP casino.

Author: Faucage Tygojar
Country: Rwanda
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 17 March 2010
Pages: 32
PDF File Size: 3.25 Mb
ePub File Size: 14.60 Mb
ISBN: 121-7-64900-150-5
Downloads: 36768
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakasar

Fara o forma de inregistrare juridica si fiscala nu se permite nici un fel de deducere. Am reusit azi sa fac rost de copii ale ordinelor de plata a impozitelor din perioada cat am fost detasat pe Romania si comparand cu titlul executoriu primit de la ANAF vad ca sumele sunt aceleasi.

Ce sanctiuni poate atrage nedepunerea declaratiilor la termen

Ce se poate face in urmatoarea situatie. Mentionez ca inca avem domiciliu fiscal in Romania pentru ca avem un apartament cu credit la pra platim rate dar nu locuieste nimeni.

Mentionez ca am si loc de munca ca programator in RO full time si deja platesc acolo CAS, si toate cele. In trecut am mai fost PFA pe prestari servicii IT faceam siteuri eeclaratie insa am declaeatie la asta si m-am apucat de afiliere pe persoana fizica simpla PFA — ul desfiintandu-l.

Da-mi un mail te rog si spune-mi cum intram in legatura. Tinand cont ca am inceput activitatea pe Upwork anul trecut ca persoana fizica, ce pasi ar trebui urmati?

Acest lucru este deseori trecut cu vedere, poate si din cauza ca celelalte conditii pot parea vagi.

Ghid PFA – Specialist in Declaratia Unica!

Am vandut in UE aproximativ 20 de rame de tablou. Daca imi era neclar pana acum, acum e clar unde ma incadrez si anume la prestari servicii. De asemenea, la art. Deci indiferent cum scad sau urca veniturile tale, referinta este norma de venit. Taxele le declsratie firma, acolo unde este ea situata. Completezi o declaratie, aduci dovezi si asta e tot.

  BACCANTI EURIPIDE TESTO PDF

Not only men from veclaratie US use services of this office. Multumesc anticipat pt sfat. The 1st one means to go to a banking establishment.

Atata timp cat compania de afara nu are sediul, filiala sau sucursala deschisa in Romania, nici un salariat nu trebuie sa plateasca statului roman nimic.

Fondul pentru persoane cu handicap Ultimele articole Taxa licenta marca inregistrata – evitarea dublei impuneri. We see them too! Regimul fiscal al dividendelor distribuite in anul A fost publicata procedura de restituire a taxei de prima inmatriculare.

Te rog sa ma ajuti am mare nevoie de ajutorul tau.

O lista cu aceste activitati gasiti aici. Veiturile de anul trecut le declar prin si doar din voi putea declara pe PFA veniturile din ? Cartier bands in addition to anklet bracelets.

Ce sanctiuni poate atrage nedepunerea declaratiilor la termen

Eu nu o sa mai figurez ca si angajat pentru aceasta firma si va das sa le facturez luna de luna iar pe baza facturii ei ma vor plati. Este foarte bun articolul dumneavoastra ,dar in situatia mea, tot mai am intrebari.

PFA cu activitate suspendata. Am fost de cateva ori, pe parcursul anului, la Anaf, si mi s-a spus ca e in curs de procesare.

Consultatia consta lei cs mai multe amanunte gasiti aici. Reincadrarea ca si operatie este prevazuta in Codul Fiscal la art. Jennifer Aniston has married her longtime boyfriend Justin TherouxFormer “Friends” star Jennifer Aniston has married her longtime boyfriend Justin Theroux at their Los Angelesarea home in a secret ceremony that took the media and many of the couple’s guests by surprise, celebrity media reported on Thursday.

  LALITHA SAHASRANAMA DHYANAM PDF

Am o nelamurire cu privire la site-ul upwork. La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii. Daca imi dclaratie, o singura sugestie: La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. Nu exista nici un contract. Practic activitatea o desfasor din RO.

Buna Luiza, eu lucrez in animatie. We guarantee the best conditions for your definite situation, granting favorable benefits and prerogatives. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, desigur, cand trebuie sa depunem declaratiile.

Conform codului fiscal in vigoare ART. Cel putin legea drepturilor de autor spune in articolele sale lucrul asta. As you can’t afford yourself to lose whole weeks on getting ‘approved’ and having your cashwe render timely responses and variants from direct lenders.

Noutati Fiscale

Sper ca nu te superi ca am oferit acest feed-back. The management team can then use their knowledge of those talents to assist in further developing their employees on the job, because they will have a better understanding of how to effectively motivate them.

Daca va incadrati la unul din punctele de mai sus, datorati impozite si contributii statului roman. Asta ramane de vazut… Ideea ar fi sa platim taxe nu sa facem hartii! Totusi daca puteti face dovada impozitarii acelor bani, nu ar trebui sa fie probleme.

Versiunea avansata va fi disponibila in cursul lunii Decembrie